TOIMITUSEHDOT

Maksutavat

Ennakkomaksu (toimitetaan tilausvahvistuksen yhteydessä), sekä käteinen/pankkikortti toimituksen/noudon yhteydessä.
Tilaustyöt maksetaan aina ennakkolaskulla, joka toimitetaan sähköpostilla.

Toimitustavat

Toimituskulut kiinteästi kirjeissä 4,00€, paketit 8€ riippumatta tilauksen koosta, painosta tai loppusummasta aina 80€ asti (yli 80€ tilauksissa toimituskulu 0€)
Käytämme lähetysten toimittamiseen Postia, sekä toimitusta/noutoa ennalta sovittuna aikana.

Pienet lähetykset pyrimme lähettämään aina kirjeenä tai postin XS-pakettina suoraan postilaatikkoon.
Pakettilähetyksestä saat saapumisilmoituksen sähköpostitse tai ilmoittamaasi puhelinnumeroon. Tuotteet ovat tämän jälkeen välittömästi noudettavissa.

Toimitusosoitteen ollessa eri kuin laskutusosoite tulee tilauksentekijän varmistaa ettei ilmoitetulla puhelinnumerolla ole Postin uudelleenohjaus käytössä jotta toimitus ohjautuu oikeaan osoitteeseen.

Myyntialue

Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan oletusarvoisesti ainoastaan Suomen alueelle, poikkeustapauksissa ota yhteyttä sähköpostitse sanna@villasilla.fi

Toimitusaika

Tuotteet lähetetään pääsääntöisesti 2-7 seuraavan arkipäivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta poislukien tilaustuotteet, joiden toimitusaika on 4-14pv
Pyrimme poistamaan väliaikaisesti loppuneet tuotteet verkkokaupasta, mutta jos jokin tilaamasi tuote on loppu, ilmoitamme tästä välittömästi.

Lähetämme halutessasi koko tilauksen heti puuttuvan tuotteen saatuamme. Tilaukset pyritään toimittamaan täydellisinä.
Mikäli jokin tuote on pitempiaikaisesti loppu ja emme pysty saamaan sitä kohtuuajan kuluessa lisää, niin tilaus voidaan toimittaa osissa tai perua.

Tuotteen palautus

Kaikista palautuksista on aina sovittava kauppiaan kanssa etukäteen.
Reklamointiaika tuotteen noudosta on 14 päivää.
Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla osoitteesta sanna@villasilla.fi.
Viallinen tuote vaihdetaan ainoastaan samaan uuteen tuotteeseen, tai palautetaan summa viallista tuotetta vastaan.

Jos tuote palautetaan vian, puutteen tai jonkun muun kauppiaasta johtuvan virheen vuoksi niin asiakkaalle korvataan myös palautuksesta aiheutuneet postikulut.

Mikäli tuotteen valmistusvirhettä ei voida todentaa  kauppias ei ole velvoitettu korvaamaan virheestä johtuvaa menetystä. Kauppias ei vastaa väärin kiinnitetyistä silityskalvoista tai niiden aiheuttamista välillisistä vahingoista.

Kauppias ei korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja, ellei palautuksesta ole ensin sovittu kauppiaan kanssa.
Noutamatta jätettyjen palautusten lunastamisesta laskutetaan asiakasta ellei palautusta ole etukäteen sovittu.
Kauppias ei lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia.

Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset

Valitettavasti posti huolellisesta pakkaamisesta huolimatta ei aina onnistu kuljettamaan paketteja ehjänä perille. Tämän takia on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa.
Mikäli lähetys on vaurioitunut postin kuljetuksessa, ota valokuvat pakkauksesta ja välittömästi kauppiaaseen yhteyttä vahinkoilmoitusta ja uuden tuotteen toimitusta varten.
Kaikkiin tilauksiin pätee kuluttajasuojalain mukainen neljäntoista päivän palautusoikeus avaamattomille pakkauksille.

Verkkosivuilla näkyvät hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Pidätämme oikeuden toimitusehtojen, hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

TIETOSUOJASELOSTE

Rekisterin ylläpitäjä:

Asiakasrekisteriin kerätään henkilötietoja Villasilla-verkkokaupasta, sekä suorien ja sähköpostitilausten yhteydessä henkilöltä itseltään, sekä erilaisten markkinointitoimenpiteiden kuten arpajaisten ja kilpailuiden sekä tapahtumien yhteydessä. Villasilla -verkkosivusto käyttää evästeitä asiakaskokemuksen parantamiseksi ja seuratakseen sivuilla olevaa kävijäliikennettä.

Asiakasrekisteriä käytetään asiakassuhteen hoitamiseen, palveluiden tuottamiseen ja personointiin, liiketoiminnan kehittämiseen ja suunnittelemiseen. Asiakasmarkkinointiin tietoja käytetään vain kun asiakas on niihin erikseen luvan antanut.
Tiedot kerätään tietokantoihin, jotka ovat palomuurein, salasanoin sekä muin teknisin keinoin suojattuja ja niihin pääsee käsiksi vain ennalta määritellyt henkilöt.
Asiakasrekisteriin tallennetaan asiakkaan etunimi, sukunimi, katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maa, sähköpostiosoite, puhelinnumero, asioidessa käytetty kieli, asioidessa käytetty valuutta. Yritysasiakkaalta tallennetaan lisäksi yrityksen nimi, y-tunnus ja alv-tunnus. Lisäksi verkkokaupan tilaustietoihin tallennetaan tilauksen yhteydessä asiakkaan syöttämät tiedot; tilauksen tuotesisältö, maksutapa ja toimitustapa.

Luovutamme kerättyjä henkilötietoja logistiikka- ja maksupalvelu yhteistyökumppaneille, verkkokauppamme toiminnan mahdollistamiseksi.

Asiakasrekisteriin rekisteröidyllä henkilöllä on oikeus tarkastaa rekisterissä olevat tietonsa, sekä vaatia itseään koskevan virheellisen tiedon korjausta tai tietojen poistoa. Rekisteröidyllä on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta varten. Pyyntö osoitetaan rekisterin ylläpitäjälle. Pyynnön tulee olla kirjallinen ja allekirjoitettu.

Asiakasrekisteriä koskeva tietosuojaseloste on laadittu 15.5.2018 ja saatavilla rekisterin ylläpitäjältä (sanna@villasilla.fi)