Drops Fabel
Drops Fabel Drops Fabel Drops Fabel Drops Fabel Drops Fabel Drops Fabel Drops Fabel Drops Fabel Drops Fabel Drops Fabel Drops Fabel Drops Fabel Drops Fabel Drops Fabel Drops Fabel Drops Fabel Drops Fabel

Drops Fabel

Drops / Garnstudio
2,45 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 0 - 0 työpäivää

Sisältö: 75% Villaa, 25% Polyamidia
 Lankaryhmä: 23 - 26 silmukkaa
 Paino/juoksevuus: 50 grammaa = n. 205 metriä
 Puikot: 2,5 mm
 Neuletiheys: 10 x 10 cm = 26s x 34krs
 Hienopesu tai Villaohjelma 40 C / Älä käytä huuhteluainetta / Tasokuivaus


Niin kestävä kuin vain sukkalanka voi olla! DROPS Fabel on 4-säikeinen lanka. Lanka on superwash käsitelty, eli neuleet sopivat jokapäiväiseen käyttöön ja lisäksi ne kestävät konepesua. DROPS Fabel-lanka on kehrätty hienommasta villasta kuin useimmat muut sukkalangat. Tämän ansiosta langasta voit neuloa muutakin kuin sukkia, kokeile vaikkapa vauvan neuleisiin!

Langalla on yksi DROPS valikoiman laajimpia värikarttoja, löydät kolme eri lankatyyppiä, jotka antavat neuleelle eri lopputuloksen: uni colour, johon kuuluu yksiväriset sävyt; print, jossa eri väriraitoja toistetaan säännöllisin värein ja long print, jonka väriraidat ovat pidempiä.

Sekä print että long print on värjätty ”fancy dyeing” kutsutulla tekniikalla, joka eroaa muista värjäystekniikoista siten, että sekä kuvioissa että sävyissä esiintyy pieniä eroavaisuuksia. Tämä ei johdu virheestä, vaan kuuluu langan ominaisuuksiin.

Made in EU
Oeko-Tex® certificate 1300360.O

Paino:
50 g
Arvostelut 0 arvostelua