Drops Alpaca
Drops Alpaca Drops Alpaca Drops Alpaca Drops Alpaca Drops Alpaca Drops Alpaca Drops Alpaca Drops Alpaca Drops Alpaca Drops Alpaca Drops Alpaca

Drops Alpaca

Drops / Garnstudio
3,65 €
Sisältää alv. 24.00 %

DROPS Alpaca on ihana lanka, joka on kehrätty 100% superfine alpakasta. Lanka on käsittelemätön, eli sitä ei ole altistettu kemialliselle käsittelylle ennen vär

Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 0 - 0 työpäivää

Sisältö: 100% Alpakkaa
 Lankaryhmä: 23 - 26 silmukkaa
 Paino/juoksevuus: 50 grammaa = n. 167 metriä
 Puikot: 2,5 - 3,5 mm
 Neuletiheys: 10 x 10 cm = 23s x 30krs

Käsinpesu, max 30 C / Tasokuivaus / Voidaan huovuttaa


DROPS Alpaca on ihana lanka, joka on kehrätty 100% superfine alpakasta. Lanka on käsittelemätön, eli sitä ei ole altistettu kemialliselle käsittelylle ennen värjäystä. Tämän ansiosta kuidun parhaimmat ominaisuudet pääsevät esille ja lanka saa paremman muodon ja rakenteen.

Langassa on 3 säiettä ja sitä on kehrätty erityisen vahvaksi. Langasta on saatavilla paljon eri värejä, sekä kirkkaita että hillittyjä sävyjä. Lanka löytyy yksivärisenä, värisekoituksina ja värjäämättömänä. Monivärisen langan värit on karstattu yhteen ennen kehräystä, jolloin langasta tulee kirjava.

DROPS Alpaca-langalle löytyy laaja ja vaihteleva ohjekanta. Tästä langasta neulotuista vaatteista tulee kevyitä ja mukavia ja ne tuntuvat todella pehmeiltä myös suoraan ihoa vasten. Neulepinnasta tulee hienosti kiiltävä.

Made in Peru

Paino:
50 g
Arvostelut 0 arvostelua